The Cellar
Wanneer de kazen van onze producenten bij ons aankomen, moeten ze vaak nog enkele weken afrijpen. Daarvoor zijn de juiste omstandigheden nodig met betrekking tot vocht en temperatuur.
Een buitengewone locatie
Die vonden we in de prachtige, 16e-eeuwse, gewelfde kelders van de Mechelse Congregatiekapel en Kanunnikswoning aan het Sint-Romboutskerkhof, vlakbij de kathedraal.
Deze kelders hebben het perfecte klimaat voor onze kazen. Bovendien vormen ze een prachtig, historisch decor waarin jij ze kan bewonderen én degusteren.
Unieke beleving voor fijnproevers
Want in The Cellar organiseren we unieke kaas- en wijndegustaties voor een twintigtal fijnproevers onder begeleiding van onze kaasmeesters en sommeliers. In de naburige Chapel kunnen tot vijftig mensen genieten van culinaire evenementen met kaas als centraal thema.
Voor deze unieke belevenissen slaan we de handen in elkaar met andere, ondernemende Mechelaars.