Degustatie-avonden


 
Terwijl je van een uitgebreid assortiment van kazen geniet, vertelt Harry je honderduit over zijn kazen. Je krijgt een stukje geschiedenis mee, je komt te weten hoe verschillende kazen worden gemaakt en vanwaar ze komen. Harry laat je het verschil proeven tussen rauwmelkse en gepasteuriseerde kazen en hij legt daarbij ook uit hoe industriële productie niet te rijmen valt met smaak.
 
Deze degustaties zijn een aanrader voor zowel elke geïnteresseerde leek als voor de gevorderde kaasliefhebber die zijn kennis en smakenpalet wil uitbreiden!
 
Praktisch:
De avond begint om halfacht in de winkel met een aperitief. Daarna maak je kennis met vier of vijf soorten van elke kaasfamilie. De wijnen die geschonken worden, zijn specifiek geselecteerd op de verschillende types kaas. Als je nog plaats hebt, kan je nadien nog genieten van een dessert met koffie of thee.
 
De prijs is 50 euro per persoon, drank en brood inbegrepen.
Een reservatie kan pas bevestigd worden na het betalen van het volledige bedrag, dit kan in de winkel of via overschrijving.
 
Reserveren op voorhand is noodzakelijk, de plaatsen in de winkel zijn beperkt.
Indien je met een aparte groep (min.10 personen) een degustatie wil meemaken (in de winkel of op een andere locatie), dan kan je dit altijd met Harry afspreken.Tot binnenkort,
Harry Schockaert